Gröna lund

Postat av Cassandra den 2011-06-21 21:11:37


Idag var Gröna lund vårt äventyr :)
Redan vid 12 (öppning) var vi där, berädda på att åka. Vi köpte åkband till Christofer och Josefin åkte gratis på allt. För mellan 0-3 år är de fria åk. Perfekt! Josefin åkte allt hon fick, många gånger. Hon älskade de, inte rädd alls. Våran dotter älskar karuseller. Hon skrattade verkligen hela dagen. Man mår så himla bra när hon är så glad! Hon fick också en tingelingballong som dock Lexus tyckte mycket om när den satt fast i vagnen. :)

När vi precis går ut från gröna lund börjar de små regna. Sätter på Josefin sin regnjacka struntar i att sätta på regnskyddet som låg längst ner. Trodde ej de skulle bli värre. De tar 10-20 min till där bilen står. Allt beror på hur fort man går. När vi har gått 200 m kanske bröjar de regna ännu mer. Tur så går vi under träd så de kommer inte så mycket på oss. Men sen kommer de bara mer och mer regn och ca 200-300 m fram är en busskur, så vi springer dit. Vi är helt blöta och när vi kommer udner börjar de regna ännu mer, de blåser, de blixtrar, de åskar! Vilken skitväder de blev! Så vi stog där tills de lugnade sig, sen sprang Christofer och hämtade bilen och plockade upp oss istället! Underbara Christofer. Sen påväg hem, sittandes i köer och 1-1.20 timme senare var vi hemma. Gjorde iordning middag! Vi åt och tog de lugnt resten av kvällen! Nu sover barnen och nu har vi liten egentid! Alltid lika mysigt och skönt efter en heldag med massa bus och lek!

Men måste säga att vi hade verkligen tur med vädret, sol, knappt moln på himlen! Men så vi hade verkligen tur att de inte kom nått regn under dagen :)



Bjuder på en bild på mig och Lexus från idag


2 0 1 1 - 0 6 - 2 1




Kommentarer
Postat av: Gammal-Moster Malin

Så himla fina kort på sötnosarna, om jag tycker att Josefin är lik dig, så är ju Lexus en kopia av Jeppan!

Ursöta!

2011-06-21 @ 23:23:41
Postat av: Rebecca

<3 fina ni

2011-06-22 @ 15:04:43
URL: http://aerd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback