Prinsessan

Postat av Cassandra den 2011-06-28 22:58:03


Nu börjar de närma sig Josefin 3årsdag och de är fortfarande lite småskaer som ska fixas! De stora sakerna till bakningen är klart! Nu är de bara lite småsaker som ska fixas, som godispåsar (bara påsarna) till fiskdammet! Färska bär, ballonger och annat småpynt! Sen är de lite småstädning kvar! Gjorde ganska mycket idag, de känns skönt att ha de klart så slipper man städa och baka och allt samtidigt. Så kan man koncentrera sig på en sak! :)

Men jag kan fortfarande inte fatta vart tiden har tagit vägen! Josefin blir 3 år. De är helt sjukt! Hon säger själv att hon är en stor tjej! Och en riktig busunge är hon också! Tar efter filmer som bara den! Hon har till och med gjort en fin teckning på väggen, eftersom pippi målar sin häst på väggen! Då tror Josefin att de är helt okej att göra de också! Sen hoppar hon från sitt bord och lägger sig och skriker på golvet att madicken är död! För Madicken hoppar med paraply ner för taket!

Min stora busiga prinsessa ♥

 

2 0 1 1 - 0 6 - 2 1





Kommentarer
Postat av: Nikolina

T måste jobba på lördag, typiiiskt! :/ Men jag och E kommer. Vilken tid var det?? (virrpanna)

Kram

2011-06-29 @ 00:32:40
URL: http://moringa.blogg.se/
Postat av: Marie ✿ BF 26 juli

Jo det känns som att veckorna blir längre ju närmare man kommer :p



Ultraljudet sa till ca 80% en tjej, så det är de vi har ställt in oss på nu. Skulle vara lite snopet om det visade sig vara en pojke ändå :p



Vi diskuterar namn titt som tätt men har tyvärr inte kommit överens om något ännu.. hoppas verkligen att namn blir självklart så fort vi ser henne :)

2011-06-29 @ 18:28:14
URL: http://lifebymarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback