Våran stora kille

Postat av Cassandra den 2011-10-04 09:51:01


Våran stora kille
2 0 1 1 - 1 0 - 0 4


Jag och Christofer har sagt att Lexus alltid ska sova inne hos oss och ha sina leksaker och så i Josefins rum. Men igår fick vi nån tanke, eftersom Lexus sover så bra på nätterna och äter inte längre (han har inte gjort de på ett tag) så bestämde vi oss för att testa att han sover inne i Josefins rum. För vi har alltid sagt att han aldrig ska sova där eftersom de är Josefins rum. Men vi frågade Josefin om hon ville att Lexus skulle sova inne hos henne och de ville hon absolut.

Så i natt sov Lexus inne i Josefins rum och gud va bra de gick :) Barnen somnade runt 7 igår. Josefin vaknade vid halv 7 och Lexus vaknade runt 8. Så utvilade barn har vi absolut. Så i natt testar vi och ser hur de går. Så nu ska vi börja fixa här hemma igen. De blir små projekt hela tiden när man flyttar om. Så jag och Christofer kom på en jätte bra lösning som man kan göra!

De kändes lite tomt i sovrummet när Lexus inte sov inne hos oss. Och de känns verkligen skönt att de gick så bra. De betyder bara att Lexus börjar bli en stor kille!



Kommentarer
Postat av: I

Vad skönt att det fungerade så bra

2011-10-04 @ 15:46:35
URL: http://casalinga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback