Hembesök

Postat av Cassandra den 2008-07-21 22:06:26


Idag fick vi hembesök från bvc. Egentligen ska man få det första besöket, men våran barnmorska var på semester förra veckan så därför fick vi gå dit. Och så blev hembesöket denna vecka. Och då blev våran tjej väg också :) Hon hade gått upp 210g sen förra veckan. Så nu väger våran tjej 2680g. Snart går hon över 3kg :) Hon växer och äter som hon ska :) Men själv ser jag inte en sån jätte stor skillnad, visst ser man att hon blir större.

Idag har vi även ätit lunch med blivande mormor och morfar och blivande morbrorn. Vi åt lite pizza. Sen senare på eftermiddagen fick vi besök av Malin och Marie. Malin hade med sig lite kläder från USA som hon köpt till Josefin. Malin och Marie är innebandy kompisar till mig. Tack Malin! Annars har vi bara tagit de lugnt :) Christofer har bakat lite chockladbollar som vi ska fika med snart.

Vi var även och köpte vichy vatten idag, och det pga att lilltjejen har fått torsk på tungan så vi ska se om de försvinner. Vår barnmorska sa att det kunde hjälpa annars så ska vi få något hos henne nästa vecka. Så imorn ska vi prova om de hjälper :) Nu ska jag och Christofer fika lite. Ha en fortsatt trevlig kväll :P :)





Kommentarer
Postat av: Millie

sv: man får lov o skriva om i kodmallarna lite grann, för varje månad.



kan väl hjälpa o förklara om du vill men det är lite krångligt :P

2008-07-21 @ 23:10:06
URL: http://onlygirlfamme.blogg.se/
Postat av: Marie

Du har verkligen en söt liten flicka. Det var trevligt att träffas idag. Ta hand om er!



Kram / Marie

2008-07-22 @ 00:33:48
URL: http://mariiereling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback