Nya detaljer till Josefin rum

Postat av Cassandra den 2010-04-02 23:17:02


Idag kom Josefins farmor och farfar på besök och de hade med sig lite saker som jag beställt till Josefin rum :) Min svärmor är mycket duktigare än mig att sy :) Gardinerna fick vi för ett tag sen, men idag hade hon med sig ett överkast, en kudde (inte den stora med en stjärna, utan den mindre), kökshandukar, krytlappar och en lampa. Sen ska hon göra vimplar som ska upp på väggen så de kommer bli skit snyggt :) I Josefins rum går de mycket i rött med vita stjärnor. Som ni ser på bilderna är hennes överkast i de, kökshandukarna och gardinerna i de :) Vimplarna kommer vara varannan röd/vita stjärnor och vita :) De kommer verkligen bli hur snyggt som helst när de är klart! :) Så vi tackar Ulla som har vart och fixat detta till Josefins rum :)

Så vad tycker ni de ni ser på bilderna :) Om ni inte kommer ihåg hur Josefins rum såg ut annars kan ni gå in här och kolla :)





Kommentarer
Postat av: Trebarnsmamman

Jättefin!



Vi valde också rött och vitt och mycket stjärnor när vi fixade lilla E:s rum här i vintras. Du kan kolla här: http://blogg.trebarnsmamman.se/?p=3319 och här http://blogg.trebarnsmamman.se/?p=3327



Stjärnor passar till små stjärnor, eller vad tycker du ;)

2010-04-03 @ 11:54:14
URL: http://blogg.trebarnsmamman.se
Postat av: Sara 17år, Mamma till Joline 1½år <3

sover josefin bra i sitt rum fast ni har tagit bort ena sidan utav sängen? :)

2010-06-20 @ 18:37:54
URL: http://saraelinmarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback