Sjukis

Postat av Cassandra den 2012-02-21 18:47:57


Under går kvällen gick febern upp till 40,2 grader och under natten var febern aldrig under 39,5 grader. Så imorse skulle jag försöka få en tid till vårdcentralen för att kolla upp så de inte är något då hans hosta är väldigt ansträngande och han vaknade i natt flera gånger i panik att han inte fick nån luft pga hans slemhosta. Men de fanns ingen plast för oss idag på vårdcentralen så jag och Christofer åkte förbi närakuten efter vi lämnat Josefin på dagis. Lexus mådde jättebra och han har bara fått en extremt förkylning + så har att flera tänder på gång. Vi gick därifrån med ett recept med slemlösande hostmedicin som han ska ta 3 gånger om dagen.

Under dagen har han vart mycket gladare och nu går de att få kontakt med honom. Igår sov han hela dagen och var vaken i ca 5 minuter åt gånger och när man föröska prata med honom så lyssnade han bara inget mer. Men nu har han lekt under kvällen. Han har badat och ätit några makaroner. Han har inte ätit på 3 dagar. Välling har gått ner (vet att de är slembildande, men han måste få i sig något). Vi har prövat ge honom burkmat, gröt. Massa gott. Inget har han velat äta. Förhoppningvis är de på bättringsväg nu. Lexus blir hemma från dagis resten av veckan och hoppas han är så pigg på måndag så han kan gå till dagis och då får man hålla tummarna att han kan vara där längre än en vecka :)Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag fick tips på SÖS när Noah var som värst att man kan lägga i en klick smör i vällingen! Det ger energi + att dem får i sig fett!!

2012-02-23 @ 19:51:08
URL: http://emmsss.blogg.se/emms
Postat av: Emelie

Okej, jag tänkte eftersom du skrev att välling gick ner! ;)

Vi mår väl lite bättre här hemma, har vågat oss ut i alla fall!

2012-02-24 @ 08:40:06
URL: http://emmsss.blogg.se/emms

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback