3 januari 2012

Postat av Cassandra den 2012-01-05 23:52:15


Mammas fina tjej. När vi var ute och lekte på nyårafton.
2 0 1 1 - 1 2 - 3 1Den 3 Januari blev Josefin 3.5 år. Vart tar tiden vägen?! Om ett halvår fyller hon 4 år. Shit alltså! Mammas fina och helt underbara tjej.

Har en sak att berätta!
För ett tag sen fick vi veta att Josefin skulle börja på en ny avdelning. Hon och de andra 3 åringar (födda 08) ska bilda en ny barngrupp på deras dagis. Och de är något jag verkligen gillar! Jag tror de kommer bli toppen. Förut var de så att de var 3 småbarnsavdelningar (1-3 år) och 2 storbarnsavdelningar. Men nu är de så att de är många i kö för att komma in på dagis i centrala handen och på Josefins dagis var de en lokal ledig. Så då tog ett betslut att öppna en till avdelning. Istället för att bilda en avdelning med de äldsta barnen så bestämde dom att ta de barnen som var äldst på småbarnsavdelningarna, alltså de barn som är födda 08. Alla de barnen har under höstterminen gjort mycket tillsammans.

Måste säga att jag tror de kommer bli hur bra som helst! De är kompisar som Josefin gillar som följer med. Så på måndag eller om de var tisdag, kommer inte riktigt ihåg vilken dag de var (har inte så mycket koll just nu, hahaha) börjar Josefin på sin nya avdelning. Och hon tycker de kommer bli jättekul. Vi har pratat med henne och berättat för henne vad som kommer hända. Hon förstår. Men nu säger hon bara om Theodor följer med så vill hon börja på den avdelningen. Och de kommer han göra så hon är glad :) Får se hon reagerar första dagen. Men jag tror allt kommer gå jättebra.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback