18 månaderskontroll

Postat av Cassandra den 2012-05-08 20:35:23


Idag som sagt var de BVC på schemat. Lexus följer sin kurva helt perfekt. Han vägder nu 10,1 kg han är 77.7 cm lång. Min lilla, lilla kille som för 18 månader sen vägde under 3 kg och var under 50 cm. Han börjar bli så stor. Mammas älskade prins.

Eftersom de var 18 månaderskontroll var de också lite tester, kollade om han staplade klossar och de gjorde han så duktigt och snabbt efter välte han ner de och skrattade. Så fick han göra de några gånger. Han fick rita, och han blev lite förvånad när de inte gick att ta bort korken på en krita. Han är van att använda Josefins pennor :) Sen ritade han en fin teckning. Och så fick han bevisa lite mer vad han kunde innan de var dags för sprutan. De gick så bra så! Har en sån duktig kille. Mamma är så stolt hur duktig du är min älskade prins.

Vi ska tillbaka lite tidigare med honom och kolla hur hans tal utvecklar sig. Lexus pratar inget och de vill hålla lite koll och se hur de utvecklar sig så de har koll på de redan nu! Och de känns bra! :) Men förhoppningsvis kanske de kommer igång snart! Men man vet aldrig och därför är de skönt att de håller lite koll på de.



Min stora prins
2 0 1 2 - 0 5 - 0 1




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback